Logement de vacances - Villa Sophia

Propriétaire

Bozo Vladusic

Membre depuis 13 mars 2024

Foteinos is een bloeiend bedrijf dat zich toelegt op het aanbieden van uitstekende accommodaties in de prachtige regio Dalmatië, gelegen aan de kust van Kroatië. Met een focus op gastvrijheid en service van topkwaliteit, beheert Foteinos verschillende hotels en verblijfshuizen die perfect zijn voor zowel zakelijke reizigers als vakantiegangers.

Een van onze pareltjes is Hotel Riva, een luxueus viersterrenhotel gelegen in Kastel Luksic. Met zijn elegante inrichting, moderne voorzieningen en prachtig uitzicht op de Adriatische Zee, biedt Hotel Riva een onvergetelijk verblijf voor gasten die op zoek zijn naar comfort en stijl.

Voor diegenen die op zoek zijn naar een meer intieme sfeer, biedt Aque Guest Rooms in Kastel Luksic een gezellig toevluchtsoord met alle nodige voorzieningen om te ontspannen en tot rust te komen.

In Ploce verwelkomt Hotel Tolero gasten met warme gastvrijheid en een scala aan voorzieningen. Dit driesterrenhotel biedt comfortabele accommodaties en uitstekende service, waardoor het een populaire keuze is voor zowel zakelijke als recreatieve reizigers die de regio verkennen.

Voor een authentieke ervaring in Metkovic biedt Hotel Narenta gasten comfortabele kamers en een heerlijk restaurant waar ze kunnen genieten van heerlijke lokale gerechten. Met zijn drie sterren biedt Hotel Narenta een betaalbare optie zonder concessies te doen aan kwaliteit en comfort.

Voor gasten die de voorkeur geven aan meer flexibiliteit en onafhankelijkheid, bieden onze appartementen Aqua Duce, gelegen nabij Omis, een ideale optie. Deze goed uitgeruste appartementen bieden gasten de vrijheid om hun eigen tempo te bepalen terwijl ze genieten van de prachtige omgeving van Dalmatië.

Of het nu gaat om een ??romantisch uitje, een familievakantie of een zakenreis, Foteinos zet zich in om elke gast een onvergetelijke ervaring te bieden in een van de mooiste regio's van Kroatië.


Je parle: English

Informations de contact

Envoyez un e-mail

Posez votre question

Passez à l'étape 2

Citation / Réservation

A partir de € 3500,00 pour 7 nuits

Réservez directement

Réservez directement

Sonner

Message

Nouvelles à propos de nous?

Inscrivez-vous à la newsletter de ce séjour